Darut építettek a lakókra

Naphegy: 2009.03.05.

Az milyen érzés lehet, amikor a házadra épül egy daru? Amikor rálóg a tetődre és ki tudja mikor zuhan rád egy nagyobb széllökés miatt? 

Életveszélyes! Amit a Gyetvai Fivérek művelnek a volt teniszpályán az egyszerűen életveszélyes. Az egészben az a felháborító, hogy úgy tudom engedély nélkül!!! Se a darura, se a fémlapokra a kerítésen nincs engedélyük. És mit csinál a polgármester, a kerületi önkormányzat? Hagyja, eltűri, engedi.


Naphegy: 2009.03.05.

Címkék: budapest első tiltakozás kerület gyetvai fivérek urbanista beépítése budavár ikerület teniszpálya elsőkerület

2009.03.01. 17:24 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://naphegy.blog.hu/api/trackback/id/tr70973700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.03.06. 21:30:33

Ez nagyon kemény!
Én errefelé nőttem fel, huszonöt éves koromig (tíz évvel ezelöttig) itt éltem és most szeretnék a környékre visszaköltözni.
A teniszpálya két háború közötti épülete a pályákkal egyetemben még egy Poirot-sorozat egyik epizódjában is megállná a helyét, mint modernista polgári fíling a 30-as évekből. De nem! Lesz itt ótvar irodaház kiadatlan irodákkal, vagy valami kereskedelmi szarság. Tragédia!

Naphegy

Szemelj ki egy frekventált helyen lévő ingatlant minél több építési korlátozással, így olcsón juthatsz hozzá, utána ügyeskedd ki a korlátozások feloldását, és már épülhet is az irodaház.

A helyszín

Műemlék

Fotók

Szavazzon!

Mi is olvassuk

süti beállítások módosítása