Drabális kátyúk az építkezések miatt

Naphegy: 2009.04.09.

 

Az előző bejegyzésben említett tényeket szeretném most alátámasztani néhány fotóval. Egy óriási kátyú az I. kerületi Aladár utcában, ami a földet szállító kamion miatt keletkezett, valamint erre még rátesz egy lapáttal BKV buszforgalom is.

Sajnos az utca többi részén is ehhez hasonló úthibák, kátyúk alakultak ki, melyek súlyos károkat okoznak a gépjárművekben és életveszélyesek is (gondolok itt a hirtelen feleszmélés és körültekintés nélküli kikerülés manőverére). Nem nagyon értem, hogy miért nem lehet a kamionforgalmat a Hegyalja úton lebonyolítani, ahol a mostani útvonallal ellentétben nem sok vizet zavarnának ezek a monstrumok!!!

 

Naphegy: 2009.04.09.

 

Naphegy: 2009.04.09.

# update: Az ominózus kátyút azóta befoltozták, tehát volt értelme megírni ezt a bejegyzést vagy netán valaki jelentette az illetékes szervnél? :D Mind1, a helyzet nem sokkal jobb, hiszen az Aladár utca és a Csap utca kereszteződésében azóta már egy újabb, ehhez hasonló kátyú keletkezett.

2009.04.13. 22:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naphegy.blog.hu/api/trackback/id/tr821063283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Naphegy

Szemelj ki egy frekventált helyen lévő ingatlant minél több építési korlátozással, így olcsón juthatsz hozzá, utána ügyeskedd ki a korlátozások feloldását, és már épülhet is az irodaház.

A helyszín

Műemlék

Fotók

Szavazzon!

Mi is olvassuk

süti beállítások módosítása